2105907777 Αιγάλεω, Αττική
 


Ο ΠΑΠΠΟΥΣ
Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αττική & Απολυμάνσεις - Μυοκτονίες


Η επιχείρησή μας “Ο ΠΑΠΠΟΥΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στο Αιγάλεω, δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον χώρο των αποφράξεων, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Αιγάλεω και σε όλη την Αττική.

Διαθέτοντας σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα καθώς και ένα άριστα εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε απόφραξη αλλά και να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με τις αποχετεύσεις καθώς και με τις απολυμάνσεις και τις μυοκτονίες.

Με αρωγό την εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε, αναλαμβάνουμε το ξεβούλωμα αγωγού αποχέτευσης, το ξεβούλωμα σιφονιού και της λεκάνης, την απόφραξη νεροχύτη και νιπτήρα, την απόφραξη του φρεατίου και κατακόρυφων αποχετεύσεων καθώς και υπηρεσίες απολύμανσης και μυοκτονίας.
 
 
 
 
 
Παράλληλα, φροντίζουμε πάντα για την απόλυτη κάλυψη των αναγκών κάθε ιδιώτη ή επαγγελματία που μας χρειάζεται στο Αιγάλεω και σε όλη την Αττική.

Ο επαγγελματισμός μας, η γρήγορη εξυπηρέτηση καθώς και οι αξιόπιστες υπηρεσίες που προσφέρουμε αποτελούν μερικούς από τους λόγους για τους οποίους οι πελάτες μας, μας προτιμούν ξανά και μας προτείνουν.  
 
Στόχος μας είναι αφενός να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας και σε άλλους τομείς που αφορούν τις αποφράξεις αποχετεύσεων και τις απολυμάνσεις, καθώς και να ενεργούμε αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας τους πιο σύγχρονους τρόπους για την αποκατάσταση των ζητημάτων που αφορούν στην αποχέτευση του χώρου σας.


Η συνέπεια, ο επαγγελματισμός, η έμπειρη και καλά εκπαιδευμένη ομάδα μας, μας έχουν καθιερώσει ως μια από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις στο χώρο σε όλη την Αττική.
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεται με τις αποχετεύσεις σας ή για την απολύμανση του χώρου σα. Εξυπηρετούμε άμεσα και ποιοτικά όλη την Αττική.