2105907777 Αιγάλεω, Αττική
 


ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ & ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ
Ο Παππούς | Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνα & Απολυμάνσεις - Μυοκτονίες


Με την απολύμανση επιτυγχάνουμε τη διατήρηση ενός υψηλού επίπεδου υγιεινής όπως επίσης και τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης των διαφόρων μολυσματικών ασθενειών. Ενώ με την μυοκτονία επιτυγχάνουμε την απομάκρυνση των τρωκτικών οι οποίοι είναι κινούμενες εστίες μόλυνσης και αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Η επιχείρησή μας “Ο ΠΑΠΠΟΥΣ” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα και πιό συγκεκριμένα στο Αιγάλεω, δραστηριοποιείται και στον χώρο των απολυμάνσεων και των μυοκτονιών προσφέροντας αποτελεσματικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Αιγάλεω, σε όλη την Αθήνα και τα προάστια.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας χρησιμοποιώντας τις δοκιμασμένες και οικονομικές μεθόδους, μπορεί να σας εξασφαλίσει ένα άμεσο και οριστικό αποτέλεσμα ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε ένα υγιεινό και καθαρό χώρο.
 
 
 
 
 
ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ


υπηρεσίες απολύμανσης και μυοκτονίας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφετέριες, φούρνους και κάθε κτίριο που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο Αιγάλεω, σε όλη την Αθήνα και τα προάστια.

Εμπιστευθείτε την επιχείρησή μας "Ο ΠΑΠΠΟΥΣ” και ξενοιάστε από τον εφιάλτη των ανεπιθύμητων επισκεπτών. Απολαύστε ένα καθαρό, υγιές περιβάλλον, απαλλαγμένο από ιούς και βλαβερούς μικροοργανισμούς που αποτελούν κίνδυνο για την υγεία.

Στόχος μας είναι η ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών διασφάλισης της υγιεινής ώστε να εξασφαλίσουμε στους πελάτες μας καθαρούς χώρους, απαλλαγμένους από έντομα και τρωκτικά. 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεται με τις αποχετεύσεις σας ή για την απολύμανση του χώρου σα. Εξυπηρετούμε άμεσα και ποιοτικά όλη την Αθήνα και τα προάστια.