2105907777 Αιγάλεω, Αττική
 


ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ
Ο Παππούς | Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνα & Απολυμάνσεις - Μυοκτονίες


Τα συχνότερα αίτια δημιουργίας φραγμών στους σωλήνες, είναι συνήθως κακοτεχνίες στο αποχετευτικό σύστημα, ρίζες από κάποιο κοντινό δέντρο και γενικότερα η παρουσία σκουπιδιών.

Όλα αυτά, παρεμποδίζουν την διέλευση των υδάτων με αποτέλεσμα την αναστροφή τους στην αρχή πλημμυρίζοντας έτσι τους  χώρους. Επίσης είναι πιθανό να δημιουργήσουν ρωγμές στις σωληνώσεις και έτσι, να διαφεύγουν τα καθαρά ή ακόμα και τα ακάθαρτα νερά με λύματα στον περιβάλλοντά χώρο.

Η επιχείρησή μας “Ο ΠΑΠΠΟΥΣ” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα και πιό συγκεκριμένα στο Αιγάλεω, είναι σε θέση να αναλάβει με εγγυημένη ταχύτητα και αποτελέσματα, την απόφραξη της αποχέτευσης της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη, ανεξαρτήτου μεγέθους σωλήνα και πολυπλοκότητας εγκατάστασης.
 
 
 
 
 
ΑΠΟΦΡΑΖΟΥΜΕ
  Κεντρικές Αποχετεύσεις
  Κουζίνες
  Σιφώνια Μπάνιου
  Λεκάνες
  Νιπτήρες
  Φρεάτια
 
Δε χρειάζεται λοιπόν να περιμένετε μέχρι να δημιουργηθεί κάποια υπερχείλιση.
Εάν διαπιστώσετε ότι οι σωληνώσεις του κτιρίου σας έχουν βουλώσει πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας και άμεσα η έμπειρη ομάδα μας θα είναι κοντά σας για να σας προσφέρει εγγυημένες λύσεις.


Αντιλαμβανόμενοι πόσο τεράστια είναι η ενόχληση μιας βουλωμένης αποχέτευσης, η επιχείρησή μας, είναι διαρκώς κοντάς σας προσφέροντάς σας άμεση εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στο Αιγάλαιω, σε όλη την Αθήνα και τα προάστια.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεται με τις αποχετεύσεις σας ή για την απολύμανση του χώρου σα. Εξυπηρετούμε άμεσα και ποιοτικά όλη την Αθήνα και τα προάστια.